Άνρθωποι που κάνουν Pilates
Κοινοποίηση:

Η μέθοδος Pilates είναι μια δημοφιλής μορφή γυμναστικής που εστιάζει στην ενίσχυση της σωματικής δύναμης, της ελαστικότητας και της δυνατότητάς μας να εστιάζουμε την προσοχή μας. Χρησιμοποιώντας ασκήσεις που επικεντρώνονται στη σωστή αναπνοή και την αντίληψη του σώματος, βοηθάει στη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος και τη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης.

Πέρα από την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος, η μέθοδος Pilates βελτιώνει τον νευρομυϊκό συντονισμό και τη γενική ευεξία. Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Αν αναζητάτε μία αποτελεσματική μέθοδο εκγύμνασης, η Pilates είναι σίγουρα μία επιλογή που μπορεί να σας δώσει τη λύση. Βελτιώστε τη στάση του σώματός σας (ορθοσωμία), αυξήστε την ελαστικότητά σας και επενδύστε στην υγεία σας με τη μέθοδο Pilates.

Η απλότητα και η προσαρμοστικότητα της, την καθιστούν ιδανική για όλους, είτε αναζητάτε απλώς καλή φυσική κατάσταση είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως ο πόνος στη μέση ή στον αυχένα και η τάση στους μύες. Με μόνο λίγες συνεδρίες και με εύκολες ασκήσεις μπορείτε να βελτιώσετε την σωματική και ψυχική σας ευεξία.

Δεν χρειάζεται να είστε αθλητής για να απολαύσετε τα οφέλη της Pilates. Ανακαλύψτε αυτή την θαυματουργή μέθοδο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Οι Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας που Προσφέρουμε

Στο κέντρο Προηγμένη Φυσικοθεραπεία Μαυροπάνος προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων θεραπειών τις οποίες προσαρμόζουμε στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου. Η θεραπευτική ποικιλία στην οποία βασιζόμαστε ισορροπεί μεταξύ σώματος και μυαλού, βοηθώντας έτσι να θεραπεύσουμε τους τραυματισμούς, αλλά και να εξαλείψουμε τον πόνο. Ταυτόχρονα, παρέχουμε συμβουλές και κατευθυντήριες οδηγίες για τη μετέπειτα διαχείριση της όποιας πάθησης αλλά και τη συντήρηση μιας γενικής κατάστασης «καλής υγείας» σε βάθος χρόνου.

Πλοηγηθείτε στις παρακάτω υπηρεσίες για να μάθετε περισσότερα, να κατανοήσετε την θεραπευτική μέθοδο που επιθυμείτε και να αποφασίσετε εάν είναι κατάλληλη για εσάς.

  • Διαχείριση Τραυματισμών σε αθλητές
  • Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Τραυμάτων
  • Αντιμετώπιση Πόνου
  • Pilates
  • Βιοϊατρικός Βελονισμός
  • Κρουστικός Υπέρηχος
  • Προεγχειρητική / Mετεγχειρητική αποκατάσταση
  • Πρόληψη πτώσεων στην 3η ηλικία
  • Αθλητική Φυσιοθεραπεία

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας μας στο ☎️2106086126 ή στέλνοντας μας το mail σας στο 📧mavropanos.physio@gmail.com ή απλώς στείλτε μας το μήνυμά σας συμπληρώνοντας την 📃φόρμα επικοινωνίας για να μιλήσετε με κάποιον από τους φυσικοθεραπευτές μας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα Social media για να κλείσετε απο εκεί ραντεβού φυσικοθεραπείας.