Το Blog μας

Εδώ θα βρείτε άρθρα σχετικά με την υγεία του σώματος και συμβουλές για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για τις συνηθέστερες παθήσεις, για τα συμπτώματά τους αλλά και το πώς να τα εντοπίσετε για να γνωρίζετε αν πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό!

Η Δύναμη του Βελονισμού: Ανακούφιση από Αϋπνία και Άλλες Διαταραχές Ύπνου
Υγεία και ευεξία

Η Δύναμη του Βελονισμού: Ανακούφιση από Αϋπνία και Άλλες Διαταραχές Ύπνου

Τα τελευταία χρόνια, ο βελονισμός και η βελτίωση του ύπνου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον επιστημονικών μελετών για την αντιμετώπιση της αϋπνίας, καθώς οι διαταραχές ύπνου είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Υπάρχουν μάλιστα πάνω από 80 διαφορετικές  διαταραχές ύπνου. Μερικές από αυτές είναι η αϋπνία, η υπερυπνία, η υπνοβασία, η διαταραχή εφιαλτών κ.α. Είναι γεγονός πως περίπου, ένας στους τρεις ανθρώπους θα εμφανίσουν αϋπνία σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Αναλόγως βέβαια με το πόσο συχνά συμβαίνει, αλλά και για πόσο διάστημα κρατάει αυτή η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως ήπια ή σοβαρή.  Πρόκειται για διαταραχή ύπνου, όταν κάποιος δυσκολεύεται να κοιμηθεί και…


Στείλτε μας ένα μήνυμα!

Θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Είμαστε κοντά σας για οποιαδήποτε απορία έχετε και θα χαρούμε πολύ να σας απαντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να αποκαταστήσετε την καθημερινότητά σας.